Problems with Sync


Author
Message
dezoid
d
Attaching to Tangle (83 reputation)Attaching to Tangle (83 reputation)Attaching to Tangle (83 reputation)Attaching to Tangle (83 reputation)Attaching to Tangle (83 reputation)Attaching to Tangle (83 reputation)Attaching to Tangle (83 reputation)Attaching to Tangle (83 reputation)Attaching to Tangle (83 reputation)
Group: Forum Members
Posts: 5, Visits: 33
Hey everybody,

I have problems with the synchronization...

currently it looks like this:

Latest Milestone Index:
305228
Latest Solid Milestone Index:
243000 (999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999)

My Node:
VPS with 4Cores, 6GB Ram and 100GB HDD...

Thanks
ols
o
Attaching to Tangle (42 reputation)Attaching to Tangle (42 reputation)Attaching to Tangle (42 reputation)Attaching to Tangle (42 reputation)Attaching to Tangle (42 reputation)Attaching to Tangle (42 reputation)Attaching to Tangle (42 reputation)Attaching to Tangle (42 reputation)Attaching to Tangle (42 reputation)
Group: Forum Members
Posts: 2, Visits: 0
Check if your node gets new transactions from his neighbors. You can also PM me if you need a neighbor that is synced with the tangle.
dezoid
d
Attaching to Tangle (83 reputation)Attaching to Tangle (83 reputation)Attaching to Tangle (83 reputation)Attaching to Tangle (83 reputation)Attaching to Tangle (83 reputation)Attaching to Tangle (83 reputation)Attaching to Tangle (83 reputation)Attaching to Tangle (83 reputation)Attaching to Tangle (83 reputation)
Group: Forum Members
Posts: 5, Visits: 33
I have three active neighbors and everything looks good. only the Latest Solid Milestone Index...
mko
m
Attached to Tangle (295 reputation)Attached to Tangle (295 reputation)Attached to Tangle (295 reputation)Attached to Tangle (295 reputation)Attached to Tangle (295 reputation)Attached to Tangle (295 reputation)Attached to Tangle (295 reputation)Attached to Tangle (295 reputation)Attached to Tangle (295 reputation)
Group: Forum Members
Posts: 2, Visits: 0
I have the same problem. I also have 3 stable neighbors, all looks fine except the milestone delta. I was following instructions on http://iota.partners.
When I restart iota service, then milestone delta shows as 0. But after while it starts slowly growing.

Have you sorted this in past?

michi6383
m
Attaching to Tangle (72 reputation)Attaching to Tangle (72 reputation)Attaching to Tangle (72 reputation)Attaching to Tangle (72 reputation)Attaching to Tangle (72 reputation)Attaching to Tangle (72 reputation)Attaching to Tangle (72 reputation)Attaching to Tangle (72 reputation)Attaching to Tangle (72 reputation)
Group: Forum Members
Posts: 3, Visits: 34
GO

Merge Selected

Merge into selected topic...



Merge into merge target...



Merge into a specific topic ID...




Reading This Topic

Login

Explore
Messages
Mentions
Search